Suomi  English  

Galleria

Helmia Helmista

Toimitusehdot

Toimituskulut

Tilaukset toimitetaan postilla. Suomeen toimitettavien lähetysten postikulut ovat 2.95 euroa. Sähköisesti toimitettavilla tuotteilla (helmityöohjeiden pdf-versiot) ei ole toimituskuluja, vaan tuotteet ovat suoraan ladattavissa koneelle maksettuasi tilauksen.

Toimituskulut muualle Eurooppaan ovat 4.95 euroa (Alankomaat, Albania, Andorra, Belgia, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Espanja, Färsaaret, Gibraltar, Grönlanti, Irlanti, Islanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Makedonia, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Sveitsi, Tanska, Tsekin tasavalta, Turkki, Ukraina, Unkari, Valko-Venäjä, Vatikaani, Venäjä, Viro).

Muihin maihin toimituskulut ovat 7.95 euroa.

Toimitusaika

Helmitarvikkeet ja tarvikepaketit lähetetään tavallisesti tilauksen maksamisesta 1-3 arkipäivän kuluessa. Valmiiden helmitöiden toimitusaika riippuu tilattujen töiden työmäärästä, sillä teen tuotteet tilaustyönä. Tuotteet pyritään toimittamaan mahdollisimman nopeasti ja yleensä ehdin tehdä työt valmiiksi noin viikon sisällä. Maksettuasi tilauksen saat sähköpostiisi arvion toimitusajasta. Halutessasi voit myös lisätä tilauksen lisätietoihin, jos tarvitset tuotteet tiettyyn päivään mennessä (esimerkiksi syntymäpäivälahja).

Maksutavat

  • Verkkopankki, lasku tai mobiilimaksaminen: Checkout -palvelun maksuehdot
  • Tilisiirto ennen toimitusta: Maksa tilauksesi tilisiirrolla. Tuotteet toimitetaan maksun kirjauduttua perille.
  • PayPal: Maksa tilaus suoraan PayPal-tilisi kautta.

Palautusoikeus

Käyttämätön tuote voidaan palauttaa 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta, jolloin kauppasumma palautetaan asiakkaalle. Palautusoikeus ei koske ohjeita tai asiakkaalle räätälöityjä tuotteita.

Tuotekuvat

Huomioithan, että osa tuotteista saattaa näyttää luonnossa hieman erilaiselta kuin kuvissa. Yritän ottaa kaikki kuvat mahdollisimman oikean näköisenä, mutta varsinkin helmien värit voivat näyttää tietokoneen näytöllä erilaiselta, helmien kiiltoja ja kaikkia värisävyjä ei saa aina esitettyä kuvassa tarkasti. Sävyt voivat myös näyttää hieman erilaisilta eri näytöillä.Helmia Helmista by Nina