Esittely

Helmiä Helmistä — Pieniä ihmeitä jokaiseen päivään

Helmiä Helmistä on syntynyt intohimosta kaikkeen pieneen ja somaan, uuden luomiseen ja unelmien toteuttamiseen.

Kaikki alkoi siitä, kun  aikanaan löysin käsityölehdestä ohjeen helmikrokotiiliin. Oli jännittävää seurata, miten pikkuruisista kiiltävistä helmistä muotoutui pikkuhiljaa kaunis, pieni krokotiili. Sittemmin muotonsa ovat helmistä saaneet monen moiset eläimet ja olennot.

Luonto ja eläimet ovat aina olleet sydäntäni lähellä, joten mikäs sen hienompaa kuin saada rakkaaseen aiheeseen yhdistettyä omat kädentaidot ja luomisen into. Myös oma koiraharrastus on päässyt tässä yhteydessä esille erilaisia koirarotuja kuvaavina helmimalleina.

Tähän galleriaan olen koonnut kuvia erilaisista helmitöistä matkan varrelta. Pääasiassa ovat edelleen helmieläimet, mutta myös monenlaisia koruja ja koristeita helmistä on syntynyt. Osaan töistä olen ohjeita tai ideoita löytänyt askartelukirjoista, mutta nykyään suurimman osan malleista suunnittelen alusta asti itse.

Ja kun helmi-innostus toden teolla yllättää sinutkin, verkkokaupan puolelta löydät kattavan valikoiman erilaisia helmiä ja helmiaskartelutarvikkeita, sekä mahdollisuuden tilata valmiita helmitöitä.

Tervetuloa helmien maailmaan: Katsele, ihmettele ja ihastu!

NinaHNina Hänninen