Toimitusehdot

TOIMITUSKULUT

Tilaukset toimitetaan postilla. Suomeen toimitettavien lähetysten postikulut ovat 3.50 euroa. Sähköisesti toimitettavilla tuotteilla (helmityöohjeiden pdf-versiot) ei ole toimituskuluja, vaan tuotteet ovat suoraan ladattavissa koneelle maksettuasi tilauksen.

Eurooppaan postikulut ovat 7.95 euroa. Muihin maihin toimituskulut ovat 12.95 euroa.

TOIMITUSAIKA

Helmitarvikkeet ja tarvikepaketit lähetetään tavallisesti tilauksen maksamisesta 1-3 arkipäivän kuluessa tai viimeistään viikon kuluessa. Valmiiden helmitöiden toimitusaika riippuu tilattujen töiden työmäärästä, sillä teen tuotteet tilaustyönä. Tuotteet pyritään toimittamaan mahdollisimman nopeasti ja yleensä ehdin tehdä työt valmiiksi noin viikon sisällä. Maksettuasi tilauksen saat sähköpostiisi arvion toimitusajasta. Halutessasi voit myös lisätä tilauksen lisätietoihin, jos tarvitset tuotteet tiettyyn päivään mennessä (esimerkiksi syntymäpäivälahja).

MAKSUTAVAT

  • Verkkopankki, luottokortti tai Siirto-mobiilimaksaminen.
  • PayPal: Maksa tilaus suoraan PayPal-tilisi kautta.

Verkkopankki, luottokortti tai Siirto-mobiilimaksaminen: Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla vastaanottajana näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle.

Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu kuluttajille, puh. 020 753 5192, kuluttaja@verifone.fi
www.verifone.fi

PALAUTUSOIKEUS

Käyttämätön tuote voidaan palauttaa 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta, jolloin kauppasumma palautetaan asiakkaalle. Palautusoikeus ei koske ohjeita tai asiakkaalle räätälöityjä tuotteita.

TUOTEKUVAT

Huomioithan, että osa tuotteista saattaa näyttää luonnossa hieman erilaiselta kuin kuvissa. Yritän ottaa kaikki kuvat mahdollisimman oikean näköisenä, mutta varsinkin helmien värit voivat näyttää tietokoneen näytöllä erilaiselta, helmien kiiltoja ja kaikkia värisävyjä ei saa aina esitettyä kuvassa tarkasti. Sävyt voivat myös näyttää hieman erilaisilta eri näytöillä.